websites

websites_roodVan deze initiatieven word ik nou blij 😉

 

schermafbeelding-2016-10-30-om-20-49-04Een site die ik graag had willen kennen toen ik net mijn diagnose kreeg, maar waar ik ook nu nog veel aan heb. Een erg volledige site met tips van en voor patiënten geraakt door kanker (en hun naasten). Zodat je niet op elk vlak het wiel zelf hoeft uit te vinden. Van fijne zalfjes tot bijwerkingen (tips die het ziekenhuis vaak niet kan geven). Onder het kopje ‘impact van kanker’ vind je inzichtelijk omschreven waar je als patiënt tegenaan kunt lopen in het omgaan met kanker en hoe je hier oplossingen in kunt zoeken.

 

 • palvooru.nl
  icon175x175Ongeneeslijk ziek en dan? Vaak volgt er dan een zwaar en serieus antwoord. Pal Voor U doet dit iets anders, zij begrijpen hoe prettig het kan zijn om je als patiënt of naasten laagdrempelig en praktisch te oriënteren. Een verademing. Informatie en ervaringen worden gedeeld via magazines, themaboekjes, social media en de website.

 

 • unforgettables.nl
  logo-unforgettablesNiemand komt graag met lege handen op ziekenbezoek, ook al ben je zelf al een mooi cadeau. Wat is passend als je dan toch iets mee wilt nemen? Mijn advies zou zijn: stem het af met je zieke dierbare, want die weet als enige waar hij/zij op dat moment behoefte aan heeft. Een suggestie doen helpt ook. Doe je inspiratie op bij unforgettables omdat zij originele cadeaus uit verschillende webshops aanbieden en dat allemaal voor max. 20 euro. 

 

 • AYA-poli
  Logo-AYA2Deze poli biedt integrale zorg voor jongeren en jongvolwassenen die kanker hebben (gehad). Deze zorg is steeds beter bereikbaar door participerende ziekenhuizen én je kunt er met een doorverwijzing van je (huis)arts sowieso terecht. Ik ben lid van de AYA4 community; een online hangplek waar bijzonder open over van alles wordt gepraat én ook over kanker.

 

 • longkankernederland.nl
  LongkankerNL_vierkDeze website is er voor iedereen die met longkanker te maken krijgt. Het is een mooi vertrekpunt om je te oriënteren op een kanker die begint met vage klachten en vaak pas ontdekt wordt als er weinig meer aan te doen is. Lees er ook de ervaringsverhalen van andere longkankerpatiënten (in alle leeftijden).

 

blog_rood blogs <<

>> zinvol downloads_rood