Samenwerking

Kerstactie: steun Soul Search Foundation met deze kaartjes

6 dec, 2020  

Het is een raar jaar geweest, ook voor Hoestie. We hebben noodgedwongen keuzes moeten maken in waar we tijd, energie en geld in wilden stoppen en daardoor is onze webshop een tijdlang gesloten geweest. Maar dat gaat in 2021 veranderen, en dat trappen we alvast af met een héél bijzondere kerstactie. De shop is weer open en bevat voorlopig maar één product: een setje van 5 prachtige kerstkaarten.

Daarmee steunt Stichting Hoestie de Soul Search Foundation: een groep gedreven professionals die (jong)volwassen ex-kankerpatiënten helpen bij het herpakken van de regie over hun leven. Dat is namelijk niet gemakkelijk: waar de omgeving vaak vooral opgelucht is dat ze “er vanaf zijn”, lopen ex-patiënten aan tegen allerlei barrières: late effecten van chemo, trauma’s van de moeilijke periode, angst voor terugkeer, en praktische problemen rondom wonen en werken.

De Soul Search Foundation organiseert daarom het 7-daagse programma Regie en Vitaliteit Na Kanker dat ze mede financieren door de verkoop van deze kaartjes. En omdat hun doel zó matcht met dat van Hoestie, willen wij ze daar graag bij helpen!

Elk kaartje is geïllustreerd door kunstzinnig therapeut Yvonne Peschier, en heeft op de achterkant een gedichtje uit de gedichtenbundel ‘Dichter bij mijn zelf’ van Irene Corzilius. En als je een setje koopt, gaat 100% van de opbrengst naar de Soul Search Foundation.

Juist tijdens deze feestdagen, aan het eind van een jaar waarin contact met je dierbaren lang niet altijd mogelijk was, is het fijn om met een kaartje te laten weten dat je aan ze denkt. En ondertussen  help je, door ze aan te schaffen, ex-kankerpatiënten hun leven weer te herpakken. Het maakt niet uit of je ze via onze webshop koop of die van hen: in beide gevallen gaat 100% van de opbrengst naar het programma Regie en Vitaliteit Na Kanker.

Ik weet zeker dat Anna-Eva dat een warm hart toegedragen zou hebben.

Bram Door:

, , , ,
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.