liefde, nieuwe rituelen

Pilletje in de post gehad?

14 feb, 2017  

Was mijn boodschapje een beetje te verteren? Ik vind het leuk als je in een reactie hieronder deelt of er gewenste of ongewenste bijwerkingen zijn opgetreden, en of de pilletjes bij jou wél heel zijn aangekomen…

Dit waren in elk geval mijn bijwerkingen:

 • schrale lippen (van het smakken)
 • tintelende vingers (van het rollen)
 • kramp in m’n hand (van het schrijven)
 • lachrimpeltjes…

Ik heb me werkelijk suf gesmakt, gerold, geschreven en geplakt. Net als vorig jaar na mijn deel-de-liefde-actie komt er binnenkort een blog waarin ik méér vertel over mijn actie. Wil je een seintje wanneer ‘ie online staat?

Voeg je bij de 576 andere abonnees.

 

 

 

 

Anna - Eva Door:
13 Responses

 1. Elna schreef:

  Pilletje ontvangen,
  ik kreeg van de confetti een,
  warm gevoel
  kleurrijke omgeving
  vrolijke gedachte

  • Anna-Eva schreef:

   Hihi….toen ik je reactie las snapte ik de confetti niet helemaal. Inmiddels wel, want heel veel mensen hebben het zo in de bus gehad. Lieve groetjes!

 2. Moniek schreef:

  Kaartje en pilletje ontvangen. Ik was blij verrast. De bijwerkingen variëren bij mij van opkrullende mondhoekjes tot fonkelende ogen.

 3. Rinske schreef:

  Ontvangen! Pilletje helaas niet heel, maar dat mag de pret niet drukken. Heb hem ook gelijk doorgestuurd naar iemand die wat liefde kan gebruiken 😀
  Bijwerkingen waren lachen, blozen en warm borrelend gevoel van binnen. Dankjewel lief!
  Waar kan je ze bestellen om nog wat meer liefde de wereld in te brengen? 😉
  X

 4. Hannie schreef:

  hoi Anna-eva
  je kaartje en pilletje hebben onze hele fam zeer verrast .
  mij zoon vroeg mam heb je ons iets te vertellen.
  dat ik een kaartje ontving op Valentijnsdag vonden ze zeer verdacht.
  ik zeg maak maar eens open dan zullen we het zien want ik heb geen geheimen.
  helaas had het pilletje de reis niet overleeft maar ik ga er vanuit dat deze pillen scherfjes toch ook heel veel geluk brengen.de boodschap was mooi warm en recht uit jou hart ,en dat ging bij ons dus ook weer recht het hart binnen.
  iedereen vond het een heel mooie gebaar en was er even stil van .
  dus wat het ons bracht een heel bijzonder moment vol verwondering ,pret ,
  warmte ,en liefde en een bewust moment dat liefde geven zo bijzonder kan zijn.
  heel veel warme lieve groetjes aan jou en je fam.
  liefs

  • Anna-Eva schreef:

   Dag Hannie, wat mooi dat jullie de liefde meteen zo gedeeld hebben. Bedankt voor je reactie, die verwarmt ook mijn hart 😀 Scherven brengen geluk, die ga ik erin houden!

 5. Rob schreef:

  Beste Anna-Eva, erg erg bedankt voor je lieve pilletje, erg mooi gedaan. Eerlijk gezegd had ik het in eerste instantie als reclame aan de kant geschoven. Bij de eerste blik was ik blijkbaar in een haastige modus, want ik zag vooral de reclame van de digitale drukker. Het pilletje/opgerolde papiertje was er overigens afgevallen, dus dat zag ik pas in een later moment toen ik verder in de enveloppe keek. Al met al: je hebt weer een mooie persoonlijke creatie weet te maken, die treft en ontroert. Prachtig. En uiteraard ook erg bedankt voor de boodschap die je erin had gezet. We kunnen weer even vooruit 🙂 Groetjes, ook van Mariska,

 6. Anna-Eva schreef:

  Graag gedaan! Mijn deel-je-liefde actie is met liefde gesponsord door de digitale drukker. Opzicht mooi voor hen dat dat meteen opvalt 😉 En je hebt meteen een les in aandacht gehad. Gelukkig daarna vooral fijne bijwerkingen.

 7. Kathi schreef:

  Ik moest al glimlachen van het envelopje. Gek genoeg herkende ik je handschrift. En dan de glimlach die een grijns werd toen ik snapte wat het confetti geweest was. Zo passend bij jouw eerdere acties en hartverwarmend.
  Dank je wel 🙂

 8. Iris schreef:

  Lieve Anna-Eva

  bij mij zijn de pilletjes wél heel aangekomen en de bijwerkingen waren opkrullende mondhoekjes, opveren en een warm gevoel. Wat ben je toch ontzettend creatief en liefdevol!! Echt een fijne verrassing. Liefs!

 9. Evelien schreef:

  lieve Anna en Bram,

  Beetje verlate reactie maar bij deze alsnog. Bij mij zijn de pilletjes WEL heelhuids aangekomen, dankjewel voor dit gebaar:) Eerst dacht ik dat het reclame was (toch nog met een handgeschreven envelop? Ja toch nog:)) maar al gauw kreeg ik andere bijwerkingen als een warm gevoel van binnen, ontroering, LIEFDE. Ik krijg heel veel energie van jullie, dankjewel daarvoor. Keep up the good work and enjoy. XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.